Kiekko-67 ohjeistaa käyttämään kasvomaskia!

Poikkeuksellinen jääkiekkokausi on käynnissä. Korona jyllää yhä maassamme, tämän vuoksi Kiekko-67 pyrkii parhaansa mukaan estämään tartuntaketjujen muodostumisia.

Seura on päivittänyt toimintaohjeitaan keskiviikkona 7.10.2020 viranomaisten ja Suomen Jääkiekkoliiton ohjeistuksen mukaisesti.

Toimintaohjeet ovat yhtenäiset yhteistyöseuramme TPS juniorijääkiekko ry:n kanssa.

Toiminta harjoituksissa ja peleissä!

Harjoituksiin osallistutaan vain ja ainoastaan terveenä. Perheenjäsenen koronavirustestituloksen ollessa positiivinen toimitaan aina tartuntatautiviranomaisten ohjeistusten mukaisesti. Harjoitteluun ei ketään pidä pakottaa tai painostaa, vaan päätös osallistua harjoituksiin on aina jokaisen henkilökohtainen asia ja sitä tulee kunnioittaa.

Kiinnitetään edelleen erityistä huomiota myös hyvään hygieniaan. Pelaajien tulee saapua harjoituksiin aina puhtaissa vaatteissa ja varusteissa sekä kädet saippualla pestyinä. Kasvojen koskettelua tulee välttää ja hiki pyyhitään aina omaan pyyhkeeseen. Jokaisella pelaajalla tulee myös olla käytössään oma henkilökohtainen juomapullo. Lisäksi mahdollinen yskiminen ja aivastelu suunnataan omaan hihaan ja käsiä tulee pestä saippualla ahkerasti. Jos vettä ei ole saatavilla, käytetään aina käsidesiä.

Joukkueiden harjoitusten ja pelien yhteydessä suorittama oheisharjoittelu ja loppuverryttely suositellaan tekemään lähtökohtaisesti ulkotiloissa.

Kasvomaskin käyttö!

Kiekko-67 ohjeistaa, että seuran kaikki harrastajat, toimihenkilöt sekä muut joukkueen toiminnassa mukana olevat käyttävät jatkossa harjoituksiin ja peleihin saapuessa sekä harjoituksista ja peleistä pois lähtiessä kasvomaskia, mikäli siihen ei ole terveydellistä estettä. Myös joukkueiden vieraspelimatkoilla sekä muissa mahdollisissa yhteisissä tapahtumissa ohjeistetaan käytettävän kasvomaskia.

Suosittelemme vahvasti, että myös harjoituksia ja pelejä seuraavat vanhemmat käyttäisivät jäähalleilla liikkuessaan jatkossa kasvomaskia.

Mahdollinen oireilu!

Mikäli jollakin joukkueen jäsenellä ilmenee koronavirusinfektioon viittavia oireita, tulee siitä informoida välittömästi oman joukkueen johtoa sekä valmennusta. Henkilön tulee asettaa itsensä välittömästi omaehtoiseen karanteeniin siihen asti, kunnes koronavirustestin tulos on selvillä.

Jos koronavirustestin tulos on positiivinen, tulee tästä informoida välittömästi seuran koronavastaavaa (puheenjohtaja Esa Taka-Prami, p. 045 6711167). Tartuntatautilain mukaisesti alueen tartuntataudeista vastaava lääkäri tekee päätökset karanteeniin asetettavista henkilöistä.

Jos teillä on aiheeseen liittyviä huolia tai kysymyksiä, olemme erittäin mielellämme käytettävissä.


Tehdään seurana parhaamme koronan taltuttamiseksi.


Kiekko-67 juniorikiekko ry:n puolesta,

Hallitus