Korona-rajoitusten vaikutukset harrastamiseen ajalla 28.11.-6.12.2020

Seuraavassa tietoa ja toimia joihin Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin ohjeiden mukaan on ryhdytty jääkiekkoliiton ja seurojen toimesta.

Suositus välttää tarpeetonta matkustamista Uudellemaalle. 
Tällä halutaan estää se, että toistaiseksi paremmassa koronaepidemian vaiheessa olevan Varsinais-Suomen tilanne ei pahenisi.  Varsinais-Suomessa koronaepidemian trendi on nyt erilainen kuin Uudellamaalla. Suurimmat tapausmäärät V-S sairaanhoitopiirin alueella ovat olleet Turussa, jossa koronaviruksen tapausmäärät ovat viime päivinä jonkin verran laskeneet. 

Varsinais-Suomen maakuntarajoja ylittäviä urheilutapahtumia ja -kilpailuja ei tule järjestääSuositus koskee kaikenikäisten yksilö- ja joukkuelajien liikunta- ja urheilutapahtumia sisä- ja ulkotiloissa. 

Suositus ei kuitenkaan koske maajoukkuetoimintaa eikä SM- ja 1-divisioonatason kilpailutapahtumia. Suositus tulee voimaan lauantaina 28. marraskuuta ja on voimassa toistaiseksi. 

Sosiaali- ja terveysministeriö suositti 24. marraskuuta, että ryhmäharrastustoiminta ja siihen osallistuminen keskeytetään tilapäisesti kokonaan ja mahdollisuuksien mukaan toteutetaan vain etämuotoisena. 

Aikuisten harrastustoiminnasta tulee koronapandemiaryhmän mukaan pidättäytyä erityisesti sisätiloissa ja välttää kaikenlaista kontaktia sisältävää harrastustoimintaa. Juniori-ikäluokat voivat jatkaa harjoittelua, kun etäisyyksistä ja hygieniasta huolehditaan tarkasti. 

Suomen Jääkiekkoliitto on maaliskuussa alkaen tinkimättömästi noudattanut kaikkia viranomaisten määräyksiä ja suosituksia.

Yllä oleva suositus koskee kaikkia Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin alueella toimivia seuroja ja tarkoittaa seuraavaa la 28.11. alkaen toistaiseksi ja ensi vaiheessa 6.12. saakka.

Kiekko-67 juniorikiekko ry:n joukkueiden toimintaan määräykset ja suositukset vaikuttavat seuraavasti.

Edustus
– kaikki joukkueen ottelut ja harjoitukset peruutettu ensi vaiheessa ajalta 28.11.- 6.12.2020. Ottelusiirtoja ja peruutuksia tullut.

U19
– kaikki joukkueen ottelut ja harjoitukset peruutettu ensi vaiheessa ajalta 28.11.- 6.12.2020. Ottelusiirtoja ja peruutuksia tullut.

U13
– joukkueen toiminta voi jatkua normaalisti , kun turvaetäisyyksistä ja hygieniasta huolehditaan tarkasti.
– jäljellä olevat alkusarjan sarjaottelut peltaan otteluohjelman mukaisesti.

Oldtimers
– harrastejoukkueen toiminta tauolla 28.11. – 6.12.