Koronarajoitukset jatkuvat Turun kaupungin liikuntatiloissa 28.2. asti

Turun kaupunki on päivittänyt 3.2.2021 korona rajoituksia mm. jäähallien käyttörajoitukset jatkuvat nyt 28.2.2021 asti.

Alla lainaus Turun kaupungin 3.2.2021 julkaisemasta tiedotteesta.

 • Liikuntatilojen käyttö, yli 20-vuotiaat: Voimassa 28.12.2020 –28.2.2021
  Sisä- ja ulkoliikuntatilojen yli 20-vuotiaiden toimintaan varatut vuorot perutaan, pois lukien huippu-urheilutoiminta: maajoukkue-, SM- sekä 1-divisioonatason harjoittelu- ja kilpailutoiminta sekä kansainväliselle huipulle tähtäävää yksilölajien ammattimainen harjoittelu- ja kilpailutoiminta.   
  Sisäliikuntatilojen liikuntavuorot, joissa on alle ja yli 20-vuotiaita harrastamassa liikuntaa yhtä aikaa perutaan.   
  Uimahallit ja kuntosalit suljetaan yleisöltä. Poikkeuksena alle 20-vuotiaiden seuratoiminta sekä kansainväliselle huipulle tähtäävä ammattimainen harjoittelu. 
  Liikuntapalvelujen ohjattua harrastetoimintaa aikuisille ei järjestetä toistaiseksi. Impivaaran uimahalli tarjoaa live-jumppia.
  Lue lisää: Suositukset ja rajoitukset Turun liikuntapaikoilla jatkuvat
   
 • Liikuntatilojen käyttö, alle 20-vuotiaat: Voimassa 28.12.2020 –28.2.2021
  Sisäliikuntatilojen alle 20-vuotiaiden toimintaan varattuja vuoroja ei peruta. Sisäliikuntatiloissa toteutettava alle 20-vuotiaiden ottelu- ja kilpailutoiminta tulee keskeyttää. 
  Harjoittelu alle 20-vuotiaiden toimintaan varatuilla vuoroilla tulee toteuttaa turvavälein ja ilman lähikontaktia. Tämä tarkoittaa mm. peliharjoittelussa, voimistelussa, kamppailulajiharjoittelussa lähikontaktityyppisestä harjoittelusta pidättäytymistä. Myös ulko-olosuhteita voi hyödyntää harjoittelussa.  
  Liikuntapalveluiden ohjattu toiminta lapsille ja nuorille (Liike-kerhot ja Mihi) käynnistyi 11.1. Lasten uimakoulut alkoivat Impivaaran uimahallissa 9.1. ja koulujen uimaopetus 7.1. Koulut voivat varata uintivuoroja Impivaaran uimahallista. Lasten liikunnan ihmemaan kevätkausi siirtyy.
  Liikuntapaikoilla ovat voimassa linjaukset ja määräykset mm. yli 15-vuotiaiden maskin käytöstä, turvaetäisyyksien noudattamisesta ja käsihygieniasta. Kasvomaskin käyttöä edellytetään yli 15-vuotiailta ja suositellaan kouluikäisille, erityisesti 12-vuotta täyttäneille, sisäliikuntatiloissa muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana.
  Lue lisää: Suositukset ja rajoitukset Turun liikuntapaikoilla jatkuvat