Koronarajoitukset jatkuvat Turun kaupungin sisäliikuntatiloissa 7.3. asti

Turun kaupungin koronarajoitukset jatkuvat sisäliikuntatiloissa ainakin 7.3. asti.

Ote Turun kaupungin tiedotteesta

”Kaikki aikuisten sisätiloissa tapahtuva ryhmäharrastustoiminta on keskeytetty. Aikuisten joukkueurheilun ja kontakti- ja kamppailulajien tauko jatkuu. Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle OKM:n määritelmän mukaisesti, maajoukkuetoiminnalle, Olympiakomitean tukiurheilijoille ja OKM:n apurahaurheilijoille. 

Lasten ja nuorten harrastetoiminta voi jatkua, kunhan tosiasiallisesti huomioidaan turvavälien ja muiden koronavarotoimien toteutuminen. Alle 12-vuotiailla oman ryhmän/joukkueen kesken myös lähikontaktia sisältävät harjoitteet ovat sallittuja, sen sijaan esim. pelaaminen muita joukkueita vastaan ei ole edelleenkään sallittua.   

Sisäliikuntatiloissa toteutettava alle 20-vuotiaiden ottelu- ja kilpailutoiminta pysyy keskeytettynä. Harjoittelu 12–20-vuotiaiden toimintaan varatuilla vuoroilla tulee toteuttaa turvavälein ja ilman lähikontaktia. Tämä tarkoittaa mm. peliharjoittelussa, voimistelussa, kamppailulajiharjoittelussa lähikontaktityyppisestä harjoittelusta pidättäytymistä. Myös ulko-olosuhteita voi hyödyntää harjoittelussa.”