Suositukset ja rajoitukset Turun liikuntapaikoilla jatkuvat 10.2. asti

Turun kaupungin liikuntapaikoilla jatkuvat suositukset ja rajoitukset 10.2. asti. Ulkoliikunta tarjoaa mukavaa vaihtelua, sillä talviliikuntaolosuhteet ovat Turussa nyt parhaimmillaan.

Turun kaupungin tiedote 19.1.2021
https://www.turku.fi/uutinen/2021-01-07_suositukset-ja-rajoitukset-turun-liikuntapaikoilla-jatkuvat-2412021-astiLainaus tiedotteesta:

Sisä- ja ulkoliikuntatilat, yli 20-vuotiaat: 11.1.–10.2.2021

Sisä- ja ulkoliikuntatilojen yli 20-vuotiaiden toimintaan varatut vuorot perutaan, pois lukien huippu-urheilutoiminta: maajoukkue-, SM- sekä 1-divisioonatason harjoittelu- ja kilpailutoiminta sekä kansainväliselle huipulle tähtäävä yksilölajien ammattimainen harjoittelu- ja kilpailutoiminta.
Sisä- ja ulkoliikuntatilojen liikuntavuorot, joissa on alle ja yli 20-vuotiaita harrastamassa liikuntaa yhtä aikaa perutaan.
Uimahallit ja kuntosalit on suljettu yleisöltä, poikkeuksena alle 20-vuotiaiden seuratoiminta sekä kansainväliselle huipulle tähtäävä ammattimainen harjoittelu.

Liikuntapalvelujen ohjattua harrastetoimintaa aikuisille ei järjestetä. Ohjatun toiminnan käynnistyminen siirtyy ja kestää toukokuulle. Leidit liikkeellä-, Kunnon äijät- ja Kuntokonkarit -kausikorttien myynti alkaa 25.1.
Impivaaran ja Petreliuksen uimahalleissa aikuisten ohjaukset (uimakoulut, vesijumpat ja jumpat) alkavat 1.2. Impivaaran uimahalli tarjoaa live-jumppia: 

Vauvauinnit ja aikuisten uimakoulut siirtyvät myöhempään ajankohtaan. Ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä.

Sisä- ja ulkoliikuntatilat, alle 20-vuotiaat: 11.1.–10.2.2021

Sisä- ja ulkoliikuntatilojen alle 20-vuotiaiden toimintaan varattuja vuoroja ei peruta. Sisä- ja ulkoliikuntatiloissa toteutettava alle 20-vuotiaiden ottelu- ja kilpailutoiminta tulee keskeyttää. Yleisölle tarkoitetuista esityksistä ja näytöksistä tulee pidättäytyä. Harjoittelu alle 20-vuotiaiden toimintaan varatuilla vuoroilla tulee toteuttaa turvavälein ja ilman lähikontaktia. Tämä tarkoittaa mm. peliharjoittelussa, voimistelussa ja kamppailulajiharjoittelussa lähikontaktityyppisestä harjoittelusta pidättäytymistä. Ohjeet poikkeusajan turvalliseen liikuntaan: