TPS Juniorijääkiekko ry sekä Kiekko-67 juniorikiekko ry aloittavat laajamittaisen yhteistyön

TPS Juniorijääkiekko sekä Kiekko-67 Juniorikiekko ovat solmineet keskenään pitkäkestoisen seurayhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on lähteä kehittämään turkulaista juniorikiekkoa entistä monipuolisemmaksi sekä laadukkaammaksi.

Nyt solmittu yhteistyösopimus painottuu alkuvaiheessa lähinnä A- ja B-nuorten toimintaan. TPS:ssä säilyy jatkossakin näiden ikäluokkien kilpaurheilupolku, mutta urheilupolku tulee rakentumaan kokonaan Kiekko-67:n puolelle. Kaudella 2019-2020 Kiekko-67 perustaa joukkueet B-ikäisille pelaajille. Joukkueet kantavat nimeä Kiekko-67 B Team sekä Kiekko-67 B2.

B Team urheilujoukkueelle tullaan hakemaan sarjapaikka B-nuorten Suomi-sarjan karsintaan. B2 kilpajoukkueelle haetaan sarjapaikka B2-nuorten Mestiksen karsintasarjasta. Suunnitelmissa on, että Kiekko-67 A Team aloittaisi toiminnan seuraavalla kaudella (2020-2021).

Uuden yhteistyösopimuksen myötä nuorempien eli C-G -junioreiden toiminnan toteutusvastuu on kokonaan TPS:llä, lukuun ottamatta kauden 2019-2020 osalta Kiekko-67:n E1-juniorijoukkuetta (2008 -syntyneet).

Jatkossa TPS ja Kiekko-67 yhdistävät myös kiekko- ja luistelukoulutoiminnat. TPS tulee jatkossa vastaamaan luistelukoulujen toteutuksesta, sisällöstä sekä toiminnasta.

”TPS:llä ja Kiekko-67:llä on takana pitkä yhteinen historia ja molemmat ovat perinteikkäitä seuroja. Tuota historiaa kunnioittaen lähdemme jälleen useamman vuoden tauon jälkeen hyvin tiiviiseen yhteistyömalliin, josta on takuulla hyötyä molemmille seuroille sekä seurojen pelaajille ja valmentajille. Yhteistyön aloittamisesta sekä sen sisällöstä on  keskusteltu jo pitemmän aikaa, joten on todella hienoa, että olemme päässeet asioissa nyt tähän pisteeseen”, iloitsee TPS Juniorijääkiekon toiminnanjohtaja Kalle Lahti.

”Uuden ja laajamittaisen yhteistyön kautta pystytään takaamaan Kiekko-67:n toiminnan jatkuminen junioritoiminnassa myös tulevaisuudessa. Jatkossa yhteistyön myötä pystytään takaamaan turkulaisille pelaajille vielä  laadukkaampi kasvupohja”, kommentoi puolestaan Kiekko-67 Juniorikiekon puheenjohtaja Esa Taka-Prami tuoretta sopimusta.

”Asetimme seurana erittäin kunnianhimoiset ja kovat tavoitteet vuonna 2014, jotka halusimme saavuttaa vuoteen 2020 mennessä. Yksi tavoiteasetannan mittareista oli rakentaa laadukas urheilutoiminnan alusta kaikille jääkiekon aloittaville lapsille sekä nuorille. Kyseisen alustan tulee mahdollistaa eri pelaajapolun reitit vielä yläkouluvaiheen jälkeenkin joko kilpa-, urheilu- tai harrastepolussa. Nyt syntyneen yhteistyömallin myötä tuo polku on meillä valmiina”, TPS Juniorijääkiekon valmennuspäällikkö Mika Suoraniemi puolestaan päättää.

 

Lisätietoja antavat:

www.tps-juniorit.net

Kalle Lahti
toiminnanjohtaja
puh. 040 762 3501
kalle.lahti@tps.fi.

Mika Suoraniemi
valmennuspäällikkö
puh. 0400 214 545
mika.suoraniemi@tps.fi

 

www.kiekko-67.fi

Esa Taka-Prami
puheenjohtaja
toimisto@kiekko-67.fi

Jussi Ylijoki
valmennuspäällikkö
puh. 0500 860 448
jussi.ylijoki@gmail.com