KIEKKO-67 TAVOITTEET JA ARVOT

1. KIEKKO-67 TAVOITTEET JA ARVOT 

1.1 URHEILULLISET TAVOITTEET

Kiekko-67on juniorikasvattajaseura. Kiekko-67:n tavoitteena on tarjota pelaajille mahdollisuudet harrastaa ja oppia jääkiekkoa laadukkaasti hoidetussa seurassa. Ikäluokkien urheilullisissa tavoitteissa otetaan huomioon lasten, nuorten ja joukkueiden yksilölliset näkökulmat. Toimimme Leijona-kiekkokoulusta (5-8v) – A-junioreihin (20v).

1.1.1 SEURAN JOUKKUEET

Lasten ja nuorten joukkueita on F-junioreista A-nuoriin.

Aikuisjoukkueita perustetaan seuran resurssien mukaan kuntokiekosta, ikämies- ja harrastekiekkoon ja aina divisioonajoukkueisiin asti.
1.2 KASVATUKSELLISET TAVOITTEET JA ARVOT

Kiekko-67:ssa kasvatukselliset tavoitteet ovat kaikkien ikäluokkien pelaajille samat.Ohjaajien ja valmentajien tavoitteena on kasvattaa pelaajat

  • urheilulliseen ja terveelliseen elämäntapaan, joka takaa heille hyvän peruskunnon
  • myönteisen, itseensä luottavan ja terveen minäkuvan omaaviksi nuoriksi, jotka osaavat iloita onnistumisistaan ja kannustaa kavereitaan epäonnistumisissakin
  • muiden pelaajien huomioonottamiseen ja ryhmässä toimimiseen
  • hyväksymään erilaiset ihmiset
  • toimimaan kärsivällisesti vaihtelevissa olosuhteissa
  • huolehtimaan annetuista tehtävistä, varusteista ja hygieniastaan
  • toimimaan yhteisön sääntöjen edellyttämällä tavalla
  • huolehtimaan koulunkäynnistä ja olemassa olevasta ympäristöstä

Hyvä joukkuehenki syntyy vain kun jokainen haluaa tehdä työtä sen eteen. Jokaisen tulee olla kannustava joukkuekavereita kohtaan kaikissa tilanteissa, epäonnistumisissakin.

Kiekko-67:n arvoihin kuuluvat urheilullinen elämäntapa, vastuuntunto joukkueesta ja seuran toiminnasta, toiminnan avoimuus, lähimmäisen kunnioittaminen, tasapuolinen kohtelu harjoituksissa ja peleissä sekä ympäristökasvatus.

1.2.1 PÄIHTEETÖN PELIKENTTÄ

Kiekko-67:n tavoitteena on kasvattaa pelaajat urheilulliseen elämäntapaan. Siihen eivät kuulu alkoholin, huumaavien aineiden tai nuuskan käyttö eikä tupakointi. Nämä ovat kiellettyjä kaikissa seuran tilaisuuksissa. Joukkueiden toimihenkilöiden ja vanhempien velvollisuus on olla hyvänä esimerkkinä sekä huolehtia asiaan liittyvästä ohjauksesta ja valvonnasta.