Kiekko-67 ja Valokuitunen Oy solmivat tänään merkittävän kumppanuussopimuksen, joka vauhdittaa molempien osapuolten toimintaa. Tämä kumppanuussopimus perustuu vahvaan yhteistyöhön ja antaa Valokuitunen Oy:lle uutta näkyvyyttä urheilun tukijana.


Valokuitunen on avointa valokuituavaltakunnallisesti rakentava suomalainen yritys. Rakennamme valokuituverkkoa taajamien koteihin ja yrityksiin markkinaehtoisesti. 

Valokuitunen Oy on valokuituverkkoja valtakunnallisesti rakentava yritys, joka on perustettu vuonna 2020. Tulevaisuudessa datan määrä kasvaa valtavasti ja mobiiliverkot eivät yksinään riitä kuluttajien netinkäyttötarpeisiin, siksi tarvitaan kiinteitä yhteyksiä siellä, minne ne ovat järkeviä toteuttaa.

Valokuitunen rakentaa asiakkaalle vastuullisesti ja luotettavasti avoimen valokuituyhteyden. Kuituyhteyden lisäksi asiakas hankkii nettiliittymän eli laajakaistan. Kytkemme pientalojen valokuituyhteydet Telian ylläpitämään Avoin Kuitu -runkoverkkoon, jossa asiakas voi nyt ja jatkossa valita nettiliittymänsä ja haluamansa lisäpalvelut usealta eri verkon palveluntarjoajalta.

Lisätietoa Valokuitunen Oy:stä