Kisureiden ja Kiekon välinen paikalliskamppailu päättyi Kisureiden vakuuttavaan 9-5 voittoon, mikä jäi harmittamaan kiekkolaisia.

Ottelun ensimmäinen erä oli tasainen, päättyen 2-2 tilanteessa. Toisessa erässä nähtiin runsaasti maalintekotilanteita molemmissa päissä, kun Kisurit iskivät kolme ja Kiekko kaksi maalia.

Kolmanteen erään lähdettiin Kisurien johtaessa 5-4. Valitettavasti kiekkolaisten suunnitelmat kariutuivat kolmannessa erässä, kun Kisurit tekivät kaksi maalia heti erän alussa. Tämä käänsi ottelun selvästi Kisureiden eduksi, eikä Kiekko pystynyt enää kirimään voittoon.

Kiekko onnistui kyllä maalinteossa vielä kerran kolmannessa erässä, mutta Kisurit tekivät vielä kaksi maalia lisää. Näin ollen ottelu päättyi Kisureiden 9-5 voittoon.

Kiekon maalintekijät ottelussa olivat:

  • 0-1 Samu Jalonen
  • 1-2 Aleksi Lehtonen
  • 3-3 Marcus Kuusisto
  • 3-4 Jasper Lehtilä
  • 7-5 Aleksi Lehtonen

Kiekon katseet kääntyvät jo tulevaisuuteen, sillä joukkue palaa kotikentälleen puolentoistaviikon päästä lauantaina 25.11. kun vastaan luistelee VG-62 II:n. Toivotaan, että Kiekon pelaajat pystyvät karistamaan marraskuun harmauden jaloistaan ja palaavat jäälle omalle pelilliselle tasolleen.

Seuraava kotiottelu tarjoaa mahdollisuuden näyttää, että kahden edellisen ottelun tulokset olivat vain tilapäinen notkahdus, ja Kiekko on valmis taistelemaan voitosta.

Ottelun tilastot